Nyinflyttad

Välkommen till Hasselholmen 1 , vi hoppas att du kommer trivas i föreningen tillsammans med dina nya grannar!
Huset du bor i byggdes 1970 och har idag 150 lgh uppdelat på fyra hus.

En bostadsrättsförening bygger på gemenskap och delaktighet. Föreningen och fastigheten har vi tillsammans och vårt gemensamma boende blir vad vi själva gör det till. Att äga en bostadsrätt innebär att vi alla har ett ansvar för våra gemensamma utrymmen och skötsel av dessa. Det blir så fint och trevligt som vi alla gör det till -vi är alla delägare på lika villkor.

Som bostadsrättsinnehavare är det du som har ansvar för se över och bekosta lägenhetens inre underhåll. Du ska också iakta sundhet, ordning och skick i lägenheten samt ge föreningen tillträde vid nödvändiga besiktningar.

Läs föreningens ordningsregler samt stadgar.

Om du har tankar eller förslag på förbättringar, kontakta gärna styrelsen via e-post. Mer information finns på anslagstavlorna i entréerna och på hemsidan.

3st ingår vid inflytt, hör av dig om så inte är fallet så hjälper vi dig ordna nya. Mer info här.

Öppnas med husmorsnyckel alternativt bomnyckel.

Sopnedkast finns i varje huskropp för hushållsavfall. Inga kartonger eller dylikt får slängas här.

Kärl för återvinning av kartong, papper, glas, färgat glas, elektronik, batterier, belysning och större hushållssopor får slängas här. Finns på baksidan av hus 1(173-177) och hus 3(185-189). OBS! Inget bygg avfall eller dylikt får slängas här. Renoverande under 2021.

Gruppavtal finns via Ownit. Bredband med en hastighet på upp till 1000/1000 och TV med basutbud finns i lägenhet och kostar 110kr/månad.

Namn och kontakt finns i trapphusen. Email: Styrelsen@hasselholmen.se

Finns i varje hus, öppnas med husmorsnyckel och finns i anslutning till entrén.

Finns i varje hus. Här kan du boka tid alla dagar i veckan med din bricka, går bra att boka i entrén också eller via appen.
Mer information om hur du bokar tvättstugan.

Kkontakta vår förvaltare och meddela vilket namn som ska stå på ditt brevinkast, för att ändra namntavlan kontaktar du styrelsen.

Skicka in namn, port och telefonnumer till styrelsen så lägger vi upp.