Skip to content

Informationsbrev

 • El parkeringarna är klara nu. Informationsskylten med taxa är beställd. Stolparna kommer att sättas i drift inom kort.
 • Fortsatt arbete på fasaden. knackningen hittills har visat att vi har en hel del lösa tegelstenar. Fogning sker samtidigt.
 • Blipparna har delats ut till alla. Alla oanmälda förråd kommer att tömmas inom kort. De som har anmält att de har fler än 1 (ett) ordinarie förråd måste tömma det andra förrådet omgående. Om inte tömningen sker snarast, kommer styrelsen att tömma och fakturera den boende som har förrådet.
  Cykel förråd har man rätt att hyra bara ett. Cykelförråden är inte samma som ordinarie förråd. De finns på baksidan av husen och är lite mindre. Hyran är 120 kr per månad.
 • Ownit har varit på plats 3 juni och hittat felet till varför tv signalen är dålig. Det visade sig att felet inte ligger hos oss utan där signalen kommer ifrån något som de kallar för ”områdes switch”. Vi ber alla boende att höra av sig till styrelsen ifall det visar sig att problemet kvarstår.
  Nya Tv boxarna från Ownit har äntligen kommit. Vi kommer att få leveransen inom kort. Information om hämtning av nya boxarna kommer att delas ut till alla när vi väl har fått leveransen.
 • Ekonomi: Föreningen har gjort en extra amortering på 2 miljoner till SBAB.
 • Skylten ”Hasselholmen 1” är monterat nu på fasaden på hus 1. Belysningen kopplas på under kommande vecka. Även sifferskyltningen kommer att bytas till 30 cm siffror av samma material som skyltningen och även kommer att vara belyst.
 • Balkong projektet är i gång. Styrelsen har haft flera möten angående bygget. Fredag 3 juni kl. 14:30 (skrivandes stund) har ordföranden haft möte med projektkontoret som styrelsen valde för att gå igenom information, reglerna och alternativen.
 • Info brevet har semesteruppehåll till och med augusti. Nästa kommer ut i början av september.
 • Ordföranden kommer att ha semester från och med 23 juni till och med 24 juli och är bortrest. Vid akuta ärende kan ordföranden nås via Whatsapp eller sms.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, tipsönskemål eller funderingar.

Med vänliga hälsningar styrelsen.

Dela via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print