Skip to content

Viktigt meddelande från styrelsen

Som ni redan vet så har styrelsen monterat ett nytt passersystem i alla hus. Ni behöver nu byta era gamla blippar mot nya då de kommer inte att fungera. Med andra ord, ni kommer inte att kunna komma in någonstans efter tiderna nedan för respektive port, inte ens genom porten.
Ni behöver hämta ut nya blippar under följande tider och det är jätteviktigt att ni gör det då styrelsen kommer att ha öppet bara under de tiderna:

Söndag 15 maj:

Hus 1 – Vårbergsvägen 173-177
Från kl 15 till kl 18

Lördag 21 maj:

Hus 1 – Vårbergsvägen 173-177

Vid midnatt lör-sön sätts nya systemet igång och gamla blipparna kommer inte längre att fungera.
Hus 2 – Vårbergsvägen 179-183
Från kl 15 till kl 18

Söndag 22 maj:

Hus 2 – Vårbergsvägen 179-183 –

Vid midnatt lör-sön sätts nya systemet igång och gamla blipparna kommer inte längre att fungera.

Hus 3 – Vårbergsvägen 185-189

Från kl 15 till kl 18

Lördag 28 maj:

Hus 3 – Vårbergsvägen 185-189

Vid midnatt lör-sön sätts nya systemet igång och gamla blipparna kommer inte längre att fungera.
Hus 4 – Vårbergsvägen 191-195
Från kl 15 till kl 18

Söndag 29 maj:

Hus 4 – Vårbergsvägen 191-195
Alla boende som inte har hämtat ut än.
Från kl 15 till kl 18

Efter kl 18 kommer ingen med en gammal blipp att kunna komma in i fastigheterna. Styrelsen kommer INTE att lämna ut nya blippar efter den dagen och ni måste då boka en tid och det kan ta flera veckor och till och med en månad att få en tid. Därför är det super viktigt att ni håller er till tiderna ovan. Ni kommer alltså att få 3 olika datum och möjligheter att komma till styrelserummet och byta era blippar. Gör inte ni det vid ett av tillfällen så anser styrelsen att det är Ni som inte har gjort er plikt och skyldighet och därför har inte styrelsen varken skyldighet eller ansvar för ert agerande.

Ni som inte har anmält era förråd än enligt våra listor MÅSTE anmäla detta på plats innan ni kan få byta era gamla blippar. Alla oanmälda förråd efter respektive datum för varje hus kommer styrelsen att beslagta. Vid tömning av ett förråd, kommer den som har haft förrådet att få betala för tömning och bortforsling samt en del av en hyra/Vite beror på hur länge allt ligger kvar hos föreningen dock max 6 månader (har redan börjat ticka från den 15 februari).
Samtidigt, får ni som inte har hämtat ut en lägenhetspärm än kvittera ut en sån.

Då styrelsen känner inte alla boenden, måste legitimation visas upp vid kvittering av nya blippar. Antalet blippar som kan lämnas ut kommer att motsvara det som finns registrerad i systemet. Det går även bra att köpa extra blippar mot en kostnad.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen.

Dela via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print